تعریف دوره آکادمیک
دوره اکادمیک : زمانی طراحی شد و ابهامات زیادی برای کارشناسان آموزشی و نخبگان حقوقی همکار چتر دانش بوجود امد .
الف ابهام اول : جز برخی از نخبگان حقوقی با مدرک کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه های معتبر پس از 15 مرتبه شرکت در ازمون قادر به قبولی در ازمون وکالت نیستند
دلیل اول : از انجائیکه هدف اول و اخر تمام ازمون های حقوقی تسلط به مفهوم متن مواد قانون و توانایی در استنباط و استدلال متن میباشد و تاکید متولیان ازمون ها به طراحان سوالات مبنی بر طرح سوال از متن مفهومی ماده و اجتناب از طرح سوالات اختلافی و دکترین حقوقی بوده و هست و اکثر این دوستان مستقیما سراغ کتابهای مرجع دانشگاهی رفته و از متن ماده غافل شده در برخی موارد مشاهده متعدد که از قرائت ماده نیز عاجز هستند .
دلیل دوم : به دلیل عدم اشنایی یا مفهوم متن مواد با سوالات مطروحه و قابل طرح از متن مواد نیز اشنایی نداشته و در مواردی از روبرو شدن با تست مثلا از شرکت در ازمون های ازمایشی نداشته واهمه دارند و در ظاهر رفتار های خود را توجیه مینمایند .
دلیل سوم : اعتماد به نفس کاذبی که از نمرات دانشگاهی و معدل های اکتسابی کسب میکنند و تصورشان این است که چون در ترم 3 مدنی 3 را 19 شده پس در مدنی 3 مسلط هست و غافل از انکه سوالات ازمون های حقوقی کاملا متفاوت و در برخی موارد علاوه بر سواد حقوقی به هنر ازمون دادن نیاز هست .
دلیل چهارم : عدم اشنایی با توانایی های ذهنی و تصویر سازی و علم روان شناسی با بررسی علل موفقیت بسیاری از نخبگان و دانشمندان و ثروتمندان به نکته مشترکی در زندگی همه انان خواهید رسید و ان باور پذیر موفقیت هست فرکانس و ارتعاشات ذهنی مغز هر فرد حتی واگویه های شخصی که هر فرد در خلوت و تنهایی با خودش زمزمه میکند را واگویه های شخصی میگویند و میتوانند مسیر زندگی و موفقیت فرد را تغییر دهد .
هدف از تحقیق و کار و رشد فردی و اجتماعی زندگی بهنر و ایده ال تر بوده و هست هنوز این موضوع برای ما مبهم است که چرا در کنار یادگیری دورس تخصصی هر رشته واحد هایی برای شناسایی توانایی های ذهنی و جسمی و قدرن باورهای انسان اموزش داده نمیشود .
ب : جدول فراوانی سوالات 21 ازمون وکالت نوشته
از 420 سوال مدنی در 21 ازمون 38 سوال از مدنی 1 . 78 سوال از … او طراحی شده که اگر دانشجوی ترم یک اهمیت دورس را در مشاغل جقوقی اینده و ازمون های ورودی را بشناسد با نگاهی عمیق و دقیق و استدلالی تر مطالعه نماید .
ج: عدم اشنایی با مواد درسی ازمون ها
در بسیاری از موارد مشاهده شده که دانشجو پس از اتمام تحصیلات کارشناسی هیچگونه اطلاعاتی از مشاغل حقوقی دروس و ضرایب انها و میزان اهمیت ان ندارد
د: رقابت فشرده تر بین رقبا هر سال نسبت به سال قبل
در اخرین ازمون وکالت 13 مرداد 1402
از 110 هزار داوطلب حدود 13 هزار نفر به عنوان کار اموز پذیرفته شدند این در حالیست که در چند سال گذشته مردودین ازمون وکالت در مقاطع تحصیلی ارشد و دکترا براحتی پذیرفته میشوند و هر سال نسبت به دانش اموختگان این دو مقطع نسبت به مقطع کارشناسی بیشتر میشوند به طوری که بیش از 55 درصد شرکت کنندگان در ازمون اخیر با مدرک کارشناسی ارشد و دکترا حقوق در ازمون شرکت کرده ولی به دلایلی که در بند 1 ذکر شده حدود 70 درصد رتبه های تک رقمی کانون های سراسر کشور را دارندگان مدرک کارشناسی تشکیل میدادند .
مجموع این دلایل و دلایل خرد و کلان دیگر که از حوصله خواننده خارج است کارشناسان پژوهشی و اموزشی موسسه را برای اموزش اصولی میتنی بر علم روان شناسی یادگیری و ایجاد و تاسیس و دپارتمان اکادمیک با شیوه های اموزشی متفاوت
1: اموزش مفهومی و پایه ای لغات و اصطلاحات حقوقی و جایگاه ان در حقوق کاربردی هر ترم به صورت جدا و رایگان
2: اموزش شیوه صحیح قرائت ساده سازی و استدلال و استنباط از مفهوم ماده با تاکید بر حقوق کاربردی
3: اموزش میزان اهمیت و جدول فراوانی سوالات در ازمون های حقوقی و مشاغل مرتبط مثلا از ماده 1 الی 9 قانون مدنی درهم ازمونی سوال طراحی نشده یا در کل ازمون های حقوقی فقط از یک چهارم 133 ماده سوال طراحی شده و از بقیه هیچ سوالی مطرح نشده است .
4: اموزش و اشنایی با انواع سوالات قابل طرح از یک ماده قانون
5: اموزش دوره های کاربردی حقوقی مثل لایحه نویسی قرار داد نویسی و ساختار دستگاه قضایی و وظایف هر یک از انها تفسیر رای و پرونده خوانی دادنامه خوانی و ………….. در کنار اموزش هی تئوری و دوره های کاربردی غیر حقوقی ولی موثر در ازمون ها و مشاغل حقوقی چون اموزش خوش نویسی اشنایی با زبان بدن هنر فن بیان و اشنایی با علم روان شناسی جامعه شناسی فلسفه و منطق .
6: تاکید و اموزش دروس بسیار مهم و کاربردی که در مقطع کارشناسی چز دروس اختیاری گنجانده شده است مثل حقوق ثبت حقوق فضای مجازی حقوق رسانه فلسفه حقوق و ……..
8: اشنایی با علم روز حقوق و معرفی گرایش های حقوقی در مقطع ارشد و همچنین معرفی کامل مشاغل حقوقی از بدو ورود به تحصیل جهت کمک به انتخاب اگاهانه شغل و مقطع تحصیلی
9: اموزش های زبان های بین المللی جهت دانشجویان متقاضی وکالت در کشور های دیگر
10: ارائه راهکار های اموزشی اموزش تخصصی در زمینه پرونده های خاص یا وکالت حرفه ای
با اهداف زیر طراحی و راه اندازی میگردید
1: تربیت حقوق دانان متخصص و اگاه که در پایان ترم اول اموزشی طرح اکادمیک برای دانشجو و دیگران محسوس خواهد بود
2: اموزش اخلاق حرفه ای و هدفگذاری علمی جهت رسیدن به ایده ال های شخصی زندگی
3: ایجاد انگیزه پیشرفت تحصیلی و اجتماعی و استقلال مالی در حین تحصیل و اشنایی کاسب و کارمند مرتبط با رشته تحصیلی
4: شرکت در دادگاه های مجازی و اشنایی با انواع دادرسی
5: شناخت وجه افتراق و اشتراک اموزش های تئوری و کاربردی
6: اشنایی با اموزش مقاله نویسی پایان نامه نویسی
7: اموزش انواع وکالت انواع شخصیت های موکلین و روان شناسی فردی و اجتماعی
8: اشنایی و شناخت و اموزش نکات اموزشی غیر حقوقی در حقوق و موفقیت های حقوقی
9: اموزش توانایی های فطری و ذاتی انسان و روان شناسی موفقیت تصویر سازی ذهنی جهت کسب موفقیت
10: اموزش شیوه تالیف و تدوین کتب حقوقی و کمک به چاپ و نشر کتب انها از طریق نشر چتر دانش
جمع بندی :
ده درصد انسان ها هدفمند خواهند بود و برای رسیدن به هدف کلانی میکنند لذا هدف اصلی و غایی کارشناسان اموزشی تربیت حقوق دانانی متخصص و حرفه ای را از این دانشجویان 10 در صد برتر میباشد .
لذا توصیه میشود اگر عزم تبدیل شدن به ده درصد برتر حقوق دانان متخصص و حرفه ای را دارید به جمع مجازی مربوطه بپیوندید تا از فزصت ها به نحو مطلوب در کنار هم استفاده نمایید